Ett minne för livet

Att få en vinrad är ett minne för livet. Många av våra delägare har fått en vinrad på rekommendation. En vinrad är en underbar vinupplevelse. En uppskattad julklapp, födelsedagspresent, morgongåva eller vid ett annat tillfälle där någon skall firas.

Nedan kan du läsa mer om våra presentidéer för uppslag och inspiration.

Morgongåvan

En upplevelse på en vingård brukar vara en mycket uppskattad morgongåva. För er som vill ge bort en annorlunda och unik morgongåva och gärna vill kombinera reseupplevelser med era intressen så finns här den perfekta gåvan. På Bröllopstorgets forum&chat-sida Bröllopsforum ser man att intresset för vinresor och upplevelser har ökat. Där söker man ofta morgongåva till både henne och honom.

En gåva som man slipper damma av

Dina Vingårdar erbjuder en annorlunda och mer personlig morgongåva. Att ge bort en vinupplevelse genom att hyra en vinrader i Frankrike är mycket populärt.

Sedan Dina Vingårdar startade 1996 har 1000-tals svenskar blivit delägare, och ofta genom en morgongåva. Fyra av fem fär delägarskapet genom rekommendationer från andra.. Flertalet hyr i flera år. Välj bland 20-talet vingårdar i de mest berömda vindistrikten.

...och som kanske inspirera till bröllopsresan

Som delägare i en vingård får man besöka sin vinbonde (engelsktalande) så ofta man vill. Res antingen på egen hand eller följ med på våra populära vinresor. Upptäck det franska köket och provsmaka fantastiska viner. Njut av fransk kultur och natur.

Ge bort specialvin med personlig etikett

Ge dessutom bort presentkort på vinflaskor med personliga vinetiketter i morgongåva när du köper vinradshyran.

Som delägare kan man köpa specialframställda viner från den egna vingården. Detta till priser som för motsvarande kvalitet skulle kosta 2-3 gånger mer i Sverige. Man kan dessutom pryda flaskorna med personliga vinetiketter som Dina vingårdar har tagit fram. Specialvinet med personlig etikett är en älskad och unik morgongåva.

Nyheter & Notiser

2022-12-04

DINA VINGÅRDARS FÖRSTA RESA TILL WACHAU, ÖSTERRIKE

DINA VINGÅRDARS FÖRSTA RESA TILL WACHAU, ÖSTERRIKE
(Wien, Wachau, Sachsen, 31 augusti-4 september 2023)

Här gör du ditt köp