Ett minne för livet

Att få en vinrad är ett minne för livet. Många av våra delägare har fått en vinrad på rekommendation. En vinrad är en underbar vinupplevelse. En uppskattad julklapp, födelsedagspresent, morgongåva eller vid ett annat tillfälle där någon skall firas.

Nedan kan du läsa mer om våra presentidéer för uppslag och inspiration.

Födelsedagspresent

Födelsedag, svårt att komma på en bra och annorlunda present. Vad skall man exempelvis ge bort i 50 års present eller 60 års present till personer som ofta redan har allt? Dina Vingårdar erbjuder dig en annorlunda födelsedagspresent. Hyr en vinrad och ge bort upplevelsen till den som fyller år. Sedan Dina Vingårdar startade 1996 har många svenskar berikat sina liv genom denna unika och personliga present. Fyra av fem blir "vinbönder" på rekommendation från andra. Flertalet hyr i flera år. Välj bland 20-talet vingårdar i de mest berömda vindistrikten.

En present man slipper damma av

Minst en gång varje år får vi problem med att hitta rätt present till någon födelsedag eller annan högtidsdag. Ju äldre jubilar desto svårare att hitta rätt födelsedagspresent. Helst vill man ge en mer personlig gåva och självklart något som sammanfaller med jubilarens intressen eller smak. Vad kan vara mer perfekt än vinradshyra till exempelvis 50 års present eller 60 års present, till den vinintresserade som redan har det mesta av det bästa? Av brev vi fått från vinintresserade som firat sin födelsedag vet vi att vinraden är mycket uppskattad.

...och som löser semesterproblemet

Som "delägare" får man besöka sin egen vingård och träffa sin vinbonde (engelsktalande) så ofta man vill. Vad kan vara roligare än att planera ett besök på sin egen vingård som 50 års present eller 60 års present. Res antingen på egen hand eller följ med på våra populära vinresor. Lär mer om vin och mat samt njut av fransk kultur och natur.

Ge bort Specialviner som fördelsedagspresent

Ge dessutom bort presentkort på vinflaskor med personliga vinetiketter i födelsedagspresent när du köper vinradshyran.

Som delägare kan man köpa specialframställda viner från den egna vingården. Detta till priser som för motsvarande kvalitet skulle kosta 2-3 gånger mer i Sverige. Man kan dessutom pryda flaskorna med personliga vinetiketter som Dina vingårdar har tagit fram. Specialvinet med personlig etikett är annorlunda och unik present. Perfekt som 50 års present eller 60 års present.

Nyheter & Notiser

2022-12-04

DINA VINGÅRDARS FÖRSTA RESA TILL WACHAU, ÖSTERRIKE

DINA VINGÅRDARS FÖRSTA RESA TILL WACHAU, ÖSTERRIKE
(Wien, Wachau, Sachsen, 31 augusti-4 september 2023)

Här gör du ditt köp