Dina Vingårdars integritetspolicy

Nedan finner du Dina Vingårdars integritetspolicy. Om du har några frågor om eller synpunkter på vår policy är du välkommen att kontakta oss på 0532-607390 eller info@vingardar.com.
 
1. Vilka uppgifter samlas in och varför?
Vi sparar de uppgifter som du själv har registrerat hos när du sökt om medlemskap, eller som du själv har lämnat till oss när du har bokat ett event som exempelvis en resa eller vinprovning.
 
2. Uppgifter som du själv lämnar
Detta är persondatauppgifter såsom namn, adress, telefonnummer, e-mailadress samt vidare uppgifter som vi eventuellt frågar om. Dessa uppgifter sparas tillsammans med uppgifter om vilken resa eller provning du har anmält dig till samt uppgifter om vilka viner du beställt. Dessa uppgifter är nödvändiga för att vi ska kunna skicka information om resan, provningen eller beställda viner. De används även till att skicka ut material såsom broschyrer, e-mail eller nyhetsbrev med erbjudande för kommande säsonger.
 
3. Betalningsuppgifter
Vid betalningar sparar vi bara uppgiften om när och hur du har betalt. Betalar du med kort sparar vi ingen kortinformation. Betalning med kort sker via Payex.
  
4. Nyhetsbrev
Om du är intresserad av att höra från oss med jämna mellanrum har du möjlighet att anmäla dig till vårt elektroniska nyhetsbrev. För att kunna skicka det till dig, ber vi dig om din e-mailadress. Nyhetsbrevet skickas ut ca. två gånger i månaden och innehåller bl.a. vinerbjudanden, reseprogram och vinprovningar. Du kan alltid avbeställa nyhetsbrevet genom att klicka på länken i nyhetsbrevet eller kontakta oss på info@vingardar.com Vi skickar aldrig ut nyhetsbrev eller liknande online material utan din tillåtelse.
 
5. Hur behandlas dina uppgifter?
Uppgifterna som samlas in från dig bevaras skyddat mot oauktoriserat användande. Vi använder oss av en brandvägg för att skydda mot oauktoriserad åtkomst till våra system och skyddar därmed din personliga information. Brandväggen skyddar våra interna nätverk mot oauktoriserad åtkomst från internet. Alla uppgifter som vi sparar om dig på vår hemsida är krypterade.
 
6. Vem använder informationen?
Informationen används primärt av anställda hos Dina Vingårdar, för att endast uppfylla ovan nämnda syften. Detta innebär att det normalt sett rör sig om anställda hos Dina Vingårdar som arbetar med marknadsföring och försäljning. Vid vissa tillfällen sänder vi nödvändig information till våra samarbetspartner inom resor, såsom RK Travel Group och Sydamerikaexperten, som hjälper till med bokning av våra reseprogram, för att kunna möta dina krav och ge bästa möjliga service.
 
7. När kan vi kontakta dig i framtiden?
Vi vill gärna sända dig information om våra produkter och tjänster. Vi gör eventuellt detta via post eller e-mail såvida du inte meddelat oss att du inte önskar bli kontaktad på så sätt. Om du önskar ändring i hur vi ska behandla dina uppgifter vid marknadsföring, vänligen kontakta oss på info@vingardar.com.
 
8. Hur kan du få tillgång till samt uppdatera din information?
Du har rätt till att begära en kopia av den information vi har om dig. Om du önskar en kopia av en del eller samtlig personlig information om dig, vänligen skicka ett e-mail eller ett brev till vår adress nedan. Vi vill vara säkra på att din personliga information är korrekt och uppdaterad. Du kan därför själv gå in på vår hemsida för att korrigera eller ta bort information.
 
9. Gäller denna policy på länkade webbsidor?
Vår hemsida kan innehålla länkar till andra hemsidor. Denna integritetspolicy gäller för denna hemsidan så när du klickar dig vidare till andra hemsidor bör du läsa deras integritetspolicy.
 
10. Hur uppdaterar vi denna Integritetspolicy?
Vi går igenom vår integritetspolicy kontinuerligt och om en ändring skulle ske, lägger vi upp den på vår hemsida.
 
11. Kommentarer och synpunkter
Om du önskar att vi stryker dig från våra system eller har frågor om vår integritetspolicy kan du vända dig till:
 
Dina Vingårdar Upplevelser och Resor AB
Östermalmsgatan 61
114 50 Stockholm
Mail: info@vingardar.com
Tel: 0532-607390

Nyheter & Notiser

2023-10-07

Stora Italienresan: Lazio, Toscana, Veneto, Trentino etc 13-22 Sep 24 (10d)

Nu är det äntligen dags igen, en resa som många av våra medlemmar har efterfrågat - följ med oss till det vackra Italien och förläng sommaren i ett härligt medelhavsklimat. Vi får ofta frågan om vilken region vi gillar bäst i Italien? Det landar dock ofta i svaret att det beror på, så vi har inget bra svar. Vissa vinregioner är inte så kända, men har mycket att erbjuda. Det är mot denna bakgrund vår Italienresa börjar i Lazio där Rom är regionhuvudstad. Ett landskap som har mycket okänt och spännande att visa upp. Utöver Lazio besöker vi Toscana, Veneto, Trentino, Alto Adige och får vi till det, kanske även Campania. På vår väg hem till Sverige besöker vi Franken i Tyskland.

Här gör du ditt köp