Ett minne för livet

Att få en vinrad är ett minne för livet. Många av våra delägare har fått en vinrad på rekommendation. En vinrad är en underbar vinupplevelse. En uppskattad julklapp, födelsedagspresent, morgongåva eller vid ett annat tillfälle där någon skall firas.

Nedan kan du läsa mer om våra presentidéer för uppslag och inspiration.

Upplevelsepresent

En oförglömlig upplevelsepresent

Dina Vingårdars medlemskap är en unik och annorlunda present. Som gåvomottagare känner man samhörighet - "delägarskap" - med sin egen vingård i Frankrike eller i Italien. För den som drömmer om en egen vingård kan detta vara ett första steg. Vi hjälper dig att välja vingård bland våra kvalitetsvingårdar. Genom våra tips om regionen, samt om prisvärda restauranger sparas årshyran snabbt in. Njut av Frankrike och Italien, Europas mest variationsrika länder. Du kan ge bort ett medlemskap i present i de mest kända vindistrikten i Frankrike: Bordeaux, Loire, Champagne och Rhône. Eller i Toscana och Piemonte i Italien.

En annorlunda julklapp

Julen nalkas med stormsteg. Dina Vingårdar erbjuder dig en annorlunda present eller julklapp. Ge bort ett medlemskap och bli ”delägare” i en Fransk eller i en Italiensk Vingård.

Sedan Dina Vingårdar startade 1996 har 1000-tals svenskar blivit "vinbönder" genom att de har fått vår personliga och annorlunda present i julklapp. Fyra av fem blir "vinbönder" på rekommendationer från andra. Välj bland 6-8 vingårdar i de mest berömda vindistrikten.

Nyheter & Notiser

2023-10-07

Stora Italienresan: Lazio, Toscana, Veneto, Trentino etc 13-22 Sep 24 (10d)

Nu är det äntligen dags igen, en resa som många av våra medlemmar har efterfrågat - följ med oss till det vackra Italien och förläng sommaren i ett härligt medelhavsklimat. Vi får ofta frågan om vilken region vi gillar bäst i Italien? Det landar dock ofta i svaret att det beror på, så vi har inget bra svar. Vissa vinregioner är inte så kända, men har mycket att erbjuda. Det är mot denna bakgrund vår Italienresa börjar i Lazio där Rom är regionhuvudstad. Ett landskap som har mycket okänt och spännande att visa upp. Utöver Lazio besöker vi Toscana, Veneto, Trentino, Alto Adige och får vi till det, kanske även Campania. På vår väg hem till Sverige besöker vi Franken i Tyskland.

Här gör du ditt köp