Ett minne för livet

Att få en vinrad är ett minne för livet. Många av våra delägare har fått en vinrad på rekommendation. En vinrad är en underbar vinupplevelse. En uppskattad julklapp, födelsedagspresent, morgongåva eller vid ett annat tillfälle där någon skall firas.

Nedan kan du läsa mer om våra presentidéer för uppslag och inspiration.

Upplevelsepresent

En oförglömlig upplevelsepresent

Dina Vingårdars vinradshyra är en unik och annorlunda present. Som gåvomottagare känner man samhörighet - "delägarskap" - med sin egen vingård i Frankrike. För den som drömmer om en egen vingård kan detta vara ett första steg. Vi hjälper dig att välja vingård bland 20-talet kvalitetsvingårdar. Genom våra tips, prisvärda restauranger och rabatterade övernattningsalternativ sparas årshyran snabbt in. Njut av Frankrike, Europas mest variationsrika land. Du kan ge bort vinrader i present i de mest kända vindistrikten i Frankrike: Bordeaux, Bourgogne, Beaujolais, Loire, Champagne, Alsace eller Rhône.

En annorlunda julklapp

Julen nalkas med stormsteg. Dina Vingårdar erbjuder dig en annorlunda present eller julklapp. Hyr eller ge bort en vinrad. Bli ”delägare” i en Fransk Vingård.

Sedan Dina Vingårdar startade 1996 har 1000-tals svenskar blivit "vinbönder" genom att de fått vår personliga och annorlunda present i julklapp. Fyra av fem blir "vinbönder" på rekommendationer från andra. Flertalet hyr i flera år. Välj bland 20-talet vingårdar i de mest berömda vindistrikten.

En vinpresent som alltid är uppskattad

Bjud på eller ge bort något av våra kvalitetsviner gjorda enbart för våra delägare. Garanterat en annorlunda present. Välj bland 40-talet viner från 20-talet kvalitetsvingårdar belägna i Frankrikes mest berömda vindistrikt. Läs mer om våra vingårdar.

Vinerna har vunnit utmärkelser i såväl nationella som internationella vintävlingar. Njut av ditt eget vin till priser som ligger på 30-50 % av vad närmast motsvarande vin skulle kosta i Sverige. Ta del av vår i särklass breda service i Sverige och hos din vinbonde i Frankrike.

Köp ett presentkort med Specialviner och personliga etiketter när du beställer en vinrad. Garanterat en uppskattad och annorlunda present.

Nyheter & Notiser

2022-12-04

DINA VINGÅRDARS FÖRSTA RESA TILL WACHAU, ÖSTERRIKE

DINA VINGÅRDARS FÖRSTA RESA TILL WACHAU, ÖSTERRIKE
(Wien, Wachau, Sachsen, 31 augusti-4 september 2023)

Här gör du ditt köp