Ett minne för livet

Att få en vinrad är ett minne för livet. Många av våra delägare har fått en vinrad på rekommendation. En vinrad är en underbar vinupplevelse. En uppskattad julklapp, födelsedagspresent, morgongåva eller vid ett annat tillfälle där någon skall firas.

Nedan kan du läsa mer om våra presentidéer för uppslag och inspiration.

Till vinälskare och vinintresserade

Frankrike och Italien är två av världens största vinproducerande länder och det är också bland dessa länder som det moderna vinets historia börjar. Det är i Frankrike och i Italien som de klassiska stilarna skapats och där de mest åtråvärda vinerna finns. För dig som är vinintresserad erbjuder Dina vingårdar möjlighet att besöka våra vingårdar som finns utspridda i de klassiska regionerna Champagne, Bordeaux, Loire och Rhône i Frankrike, och i Toscana och i Piemonte i Italien. Vi samarbetar med 6-8 familjeägda vingårdar som valts ut med största omsorg. Vad sägs om att få njuta av en sprudlande frisk champagne, en stram och kraftfull bourdeaux, ett fruktigt rött från Loire eller en syradriven och örtig Toscanare? Möjligheterna är många och vi hjälper dig gärna med val av region och vingård.

Gåva till henne

Vad skall jag ge till ”Henne”??? Det är inte så enkelt. Vi ställer ett antal krav för att hitta rätt presenter till en kvinna:

* En present till en kvinna som redan har ”det mesta av det bästa”.
* En present man har glädje av under lång tid och flertal gånger med glädje tänker på givaren.
* En present som väcker uppmärksamhet och blir en överraskning för Henne .
* Det skall gå enkelt och snabbt att köpa och med bytesrätt för Henne.

Gåva till honom

Vad skall jag ge till ”Honom”??? Det är inte så enkelt. Vi ställer ett antal krav för att hitta rätt presenter till en man:

* En present som för Honom som redan har strumpor, slipsar och golfbollar... En present som blir en överaskning!
* En present man har glädje av under lång tid och flertal gånger med glädje tänker på givaren.
* Det skall gå enkelt och snabbt att köpa och med bytesrätt för Honom.

En vinupplevelse

Köp eller ge bort ett medlemskap! Känn samhörighet - delägarskap - med en egen vingård i Frankrike, eller i Italien. Vi hjälper dig välja din vingård bland 6-8 kvalitetsvingårdar. Du kan bli medlem i några av de mest kända vindistrikten i Frankrike och Italien. Vad sägs om Bordeaux, Loire, Champagne och Rhône. Eller Toscana och Piemonte i Italien?

Läs mer om att köpa ett medlemskap och bli delägare i en vingård.

Nyheter & Notiser

2023-10-07

Stora Italienresan: Lazio, Toscana, Veneto, Trentino etc 13-22 Sep 24 (10d)

Nu är det äntligen dags igen, en resa som många av våra medlemmar har efterfrågat - följ med oss till det vackra Italien och förläng sommaren i ett härligt medelhavsklimat. Vi får ofta frågan om vilken region vi gillar bäst i Italien? Det landar dock ofta i svaret att det beror på, så vi har inget bra svar. Vissa vinregioner är inte så kända, men har mycket att erbjuda. Det är mot denna bakgrund vår Italienresa börjar i Lazio där Rom är regionhuvudstad. Ett landskap som har mycket okänt och spännande att visa upp. Utöver Lazio besöker vi Toscana, Veneto, Trentino, Alto Adige och får vi till det, kanske även Campania. På vår väg hem till Sverige besöker vi Franken i Tyskland.

Här gör du ditt köp