Ett minne för livet

Att få en vinrad är ett minne för livet. Många av våra delägare har fått en vinrad på rekommendation. En vinrad är en underbar vinupplevelse. En uppskattad julklapp, födelsedagspresent, morgongåva eller vid ett annat tillfälle där någon skall firas.

Nedan kan du läsa mer om våra presentidéer för uppslag och inspiration.

Bröllopspresenten

Unga idag är mer intresserade av upplevelser än av föremål. De vill gärna resa och uppleva och kombinera detta med sina intressen. Vårt sökande efter upplevelser har gjort att vinresor ligger högt bland önskemålen. Detta gäller också bröllopspresenter. Detta framgår tydligt på Bröllopstorgets forum&chat-sida Bröllopsforum. Ge bort en annorlunda bröllopspresent, hyr en vinrad till brudparet!

En annorlunda bröllopspresent som man slipper damma av

Dina Vingårdar erbjuder en annorlunda och mer personlig bröllopspresent. Den löser både dina bekymmer med att hitta en trevlig present och underlättar brudparets semesterplanering. Att hyra vinrader i Frankrike är mycket populärt. Välj bland 20-talet vingårdar i de mest berömda vindistrikten i Frankrike.

...och som inspirerar till framtida semesterplaner

Som delägare i en vingård får man besöka sin vinbonde (engelsktalande) så ofta man vill. Res antingen på egen hand eller följ med på våra populära vinresor. Lär er mer om vin och mat samt njut av fransk kultur och natur.

Ge bort specialviner i bröllopspresent

Ge dessutom bort presentkort på vinflaskor med personliga vinetiketter i bröllopspresent när du köper vinradshyran.

Som delägare kan man köpa specialframställda viner från den egna vingården. Detta till priser som för motsvarande kvalitet skulle kosta 2-3 gånger mer i Sverige. Man kan dessutom pryda flaskorna med personliga vinetiketter som Dina vingårdar har tagit fram. Hylla brudparet med en etikett med deras namn och eller bröllopsdag. Specialvinet med personlig etikett är en annorlunda och unik bröllopspresent.

Nyheter & Notiser

2022-12-04

DINA VINGÅRDARS FÖRSTA RESA TILL WACHAU, ÖSTERRIKE

DINA VINGÅRDARS FÖRSTA RESA TILL WACHAU, ÖSTERRIKE
(Wien, Wachau, Sachsen, 31 augusti-4 september 2023)

Här gör du ditt köp