Ett minne för livet

Att få en vinrad är ett minne för livet. Många av våra delägare har fått en vinrad på rekommendation. En vinrad är en underbar vinupplevelse. En uppskattad julklapp, födelsedagspresent, morgongåva eller vid ett annat tillfälle där någon skall firas.

Nedan kan du läsa mer om våra presentidéer för uppslag och inspiration.

Högtidsdagspresenten

Hötidsdag – vilken present? Dina Vingårdar erbjuder Dig en annorlunda gåva. Hyr en vinrad och ge bort upplevelsen i högtidsdagspresent. Sedan Dina Vingårdar startade 1996 har 1000-tals svenskar blivit "vinbönder" antingen för egen del eller genom unik och personlig gåva. Fyra av fem blir "vinbönder" på rekommendationer från andra. Flertalet hyr i flera år. Välj bland 20-talet vingårdar i de mest berömda vindistrikten.

En present man slipper damma av

Minst en gång varje år får vi problem med att hitta rätt present till en högtidsdag. Ju äldre person som skall firas desto svårare att hitta rätt gåva. Helst vill man ge en mer personlig present och självklart något som sammanfaller med jubilarens intressen eller smak. Vad kan vara perfekt som högtidsdagspresent till den vinintresserade som redan har det mesta av det bästa? Av brev vi fått från vinintresserade som firat sin högtidsdag vet vi att vinraden är mycket uppskattad.

...och som inspirerar till framtida semesterplaner

Genom vinradshyran blir man delägare i en vingård. Som delägare får man besöka sin vinbonde (engelsktalande) så ofta man vill. Följ med på våra populära vinresor eller res på egen hand. Vad du än bestämmer dig för så lovar vi att det blir en fanatstisk kulinarisk resa med mycket mat och vin. I Frankrike är det aldrig långt till en bra restaurang!

Specialviner endast till delägare

Delägarskapet innebär att man har möjlighet att köpa specialframställda viner från den egna vingården. Detta till priser som för motsvarande kvalitet skulle kosta 2-3 gånger mer i Sverige. Ett personligt vin som tillsammans med vingårdsbesöket är ett minne för livet.

Nyheter & Notiser

2022-12-04

DINA VINGÅRDARS FÖRSTA RESA TILL WACHAU, ÖSTERRIKE

DINA VINGÅRDARS FÖRSTA RESA TILL WACHAU, ÖSTERRIKE
(Wien, Wachau, Sachsen, 31 augusti-4 september 2023)

Här gör du ditt köp