Ett minne för livet

Att få en vinrad är ett minne för livet. Många av våra delägare har fått en vinrad på rekommendation. En vinrad är en underbar vinupplevelse. En uppskattad julklapp, födelsedagspresent, morgongåva eller vid ett annat tillfälle där någon skall firas.

Nedan kan du läsa mer om våra presentidéer för uppslag och inspiration.

En vinpresent som alltid är uppskattad

Hyr en vinrad och välj ett vin bland 40-talet viner från fler än 20 vingårdar belägna i Frankrikes och Italiens mest berömda vindistrikt. Läs mer om våra vingårdar. Bjud på något av våra medlemsviner, gjorda enbart för medlemmar. Viner som vunnit utmärkelser i såväl nationella som internationella vintävlingar. Njut av viner till priser som ligger på 30-50 % av vad närmast motsvarande vin skulle kosta i Sverige.

En vinupplevelse som man slipper damma av och som löser semestern

Vad kan vara mer perfekt i vinpresent till den vinintresserade som redan har det mesta av det bästa? - Eller varför inte unna dig själv en vinpresent som ger dig möjligheten att lära dig mer om hur man gör vin.

Dessutom är semesterresan klappad och klar. Besök din vingård och träffa vinbonden (engelsktalande) så ofta du vill. Han eller någon i hans familj kommer med glädje att visa dig dina vinstockar, sin vinkällare och bjuda på en fullständig dégustation (vinprovning).

Nyheter & Notiser

2022-12-04

DINA VINGÅRDARS FÖRSTA RESA TILL WACHAU, ÖSTERRIKE

DINA VINGÅRDARS FÖRSTA RESA TILL WACHAU, ÖSTERRIKE
(Wien, Wachau, Sachsen, 31 augusti-4 september 2023)

Här gör du ditt köp