Ett minne för livet

Att få en vinrad är ett minne för livet. Många av våra delägare har fått en vinrad på rekommendation. En vinrad är en underbar vinupplevelse. En uppskattad julklapp, födelsedagspresent, morgongåva eller vid ett annat tillfälle där någon skall firas.

Nedan kan du läsa mer om våra presentidéer för uppslag och inspiration.

En annorlunda upplevelsejulklapp

Julen nalkas med stormsteg. Dina Vingårdar erbjuder dig annorlunda upplevelsepresenter i julklapp. Hyr eller ge bort en vinrad. Bli medlem i en vingård i Italien eller Frankrike.

Sedan Dina Vingårdar startade 1996 har 1000-tals svenskar blivit medlemmar genom att de blivit medlemmar i Dina Vingårdar. Fyra av fem blir medlemmar på rekommendationer från andra. Flertalet hyr i flera år. Välj bland 20-talet vingårdar i de mest berömda vindistrikten.

En juklapp man slipper damma av och som löser semestern

Vad kan vara mer perfekt som julklappar eller upplevelsepresenter till de som är vinintresserade och som redan har det mesta av det bästa? - Eller varför inte unna dig själv en julklapp som ger dig möjligheten att bli vinbonde utan hårt arbete och utan att behöva investera i en egen vingård.

Dessutom är semesterresan klappad och klar. Besök din egen vingård och träffa vinbonden (engelsktalande) så ofta du vill. Han eller någon i hans familj kommer med glädje att visa dig dina vinstockar, sin vinkällare och bjuda på en fullständig dégustation (vinprovning).

Specialviner som julklapp

Ge dessutom bort presentkort på vinflaskor med personliga vinetiketter som upplevelsepresenter när du köper vinradshyran.

Som delägare kan man köpa specialframställda viner från den egna vingården. Detta till priser som för motsvarande kvalitet skulle kosta 2-3 gånger mer i Sverige. Man kan dessutom pryda flaskorna med personliga vinetiketter som Dina vingårdar har tagit fram. Specialviner med personliga vinetiketter är annorlunda och unika upplevelsepresenter.

Nyheter & Notiser

2022-12-04

DINA VINGÅRDARS FÖRSTA RESA TILL WACHAU, ÖSTERRIKE

DINA VINGÅRDARS FÖRSTA RESA TILL WACHAU, ÖSTERRIKE
(Wien, Wachau, Sachsen, 31 augusti-4 september 2023)

Här gör du ditt köp