Ett minne för livet

Att få en vinrad är ett minne för livet. Många av våra delägare har fått en vinrad på rekommendation. En vinrad är en underbar vinupplevelse. En uppskattad julklapp, födelsedagspresent, morgongåva eller vid ett annat tillfälle där någon skall firas.

Nedan kan du läsa mer om våra presentidéer för uppslag och inspiration.

Upplevelsepresenten

Att känna samhörighet - "delägarskap" - med sin egen vingård i Frankrike är en unik upplevelse. Du kan hyra en vinrad, och ge bort denna upplevelsepresent, i de mest kända vindistrikten i Frankrike: Bordeaux, Bourgogne, Beaujolais, Loire, Champagne, Alsace eller Rhône. Vi hjälper dig att välja vingård bland 20-talet familjeägda kvalitetsvingårdar.

Genom vingårdsbesöken, våra resetips och rabatterade övernattningsalternativ samt vinresor, sparas årshyran snabbt in. Njut av Frankrike, Europas mest variationsrika land.

En present som man slipper damma av och som löser semestern

Vad kan vara mer perfekt i present till den vinintresserade som redan har det mesta av det bästa? - Eller varför inte unna dig själv en upplevelse som ger dig möjligheten att bli vinbonde. Detta kan vara första steget mot drömmen om att ha en egen vingård.

Med vår upplevelsepresent blir semesterresan bestämd och klar. Besök din egen vingård och träffa vinbonden (engelsktalande) så ofta du vill. Han eller någon i hans familj kommer med glädje att visa dig vingården, sin vinkällare och bjuda på en fullständig dégustation (vinprovning). Vi hjälper till med bokning av vingårdsbesöket och boende på plats som vi samarbetar med.

Medlemsviner

Som medlem har man möjlighet att köpa specialframställda medlemsviner från vingården. Underbara och personliga viner till priser som för motsvarande kvalitet skulle kosta 2-3 gånger mer i Sverige.

En upplevelse du har glädje av hela året. Lär mer om vin och njut av fransk mat, kultur och natur.

Nyheter & Notiser

2022-12-04

DINA VINGÅRDARS FÖRSTA RESA TILL WACHAU, ÖSTERRIKE

DINA VINGÅRDARS FÖRSTA RESA TILL WACHAU, ÖSTERRIKE
(Wien, Wachau, Sachsen, 31 augusti-4 september 2023)

Här gör du ditt köp