Ett minne för livet

Att få en vinrad är ett minne för livet. Många av våra delägare har fått en vinrad på rekommendation. En vinrad är en underbar vinupplevelse. En uppskattad julklapp, födelsedagspresent, morgongåva eller vid ett annat tillfälle där någon skall firas.

Nedan kan du läsa mer om våra presentidéer för uppslag och inspiration.

Upplevelsepresenten

Att känna samhörighet - "delägarskap" - med sin egen vingård i Frankrike, eller i Italien är en unik upplevelse. Du kan köpa ett medlemskap, och ge bort denna i form av en upplevelsepresent, i de mest kända vindistrikten i Frankrike: Bordeaux, Loire, Champagne och Rhône, eller i Italien i Toscana eller i Piemonte. Vi hjälper dig att välja vingård bland 6-8 familjeägda kvalitetsvingårdar.

Genom vingårdsbesöken, våra resetips, samt våra vinresor, sparas medlemsavgiften snabbt in. Njut av Frankrike och Italien, Europas mest variationsrika länder.

En present som man slipper damma av och som löser semestern

Vad kan vara mer perfekt i present till den vinintresserade som redan har det mesta av det bästa? - Eller varför inte unna dig själv en upplevelse som ger dig möjligheten att bli vinbonde. Detta kan vara första steget mot drömmen om att ha en egen vingård.

Med vår upplevelsepresent blir semesterresan bestämd och klar. Besök din egen vingård och träffa vinbonden (engelsktalande). Han eller någon i hans familj kommer med glädje att visa dig vingården, sin vinkällare och bjuda på en fullständig dégustation (vinprovning). Vi hjälper till med bokning av vingårdsbesöket så kontakta oss gärna via mail i god tid inför ditt besök.

Nyheter & Notiser

2022-12-04

DINA VINGÅRDARS FÖRSTA RESA TILL WACHAU, ÖSTERRIKE

DINA VINGÅRDARS FÖRSTA RESA TILL WACHAU, ÖSTERRIKE
(Wien, Wachau, Sachsen, 31 augusti-4 september 2023)

Här gör du ditt köp