Ett minne för livet

Att få en vinrad är ett minne för livet. Många av våra delägare har fått en vinrad på rekommendation. En vinrad är en underbar vinupplevelse. En uppskattad julklapp, födelsedagspresent, morgongåva eller vid ett annat tillfälle där någon skall firas.

Nedan kan du läsa mer om våra presentidéer för uppslag och inspiration.

En unik present till Henne

Vad skall jag ge till ”Henne”?? Det är inte så enkelt. Vi ställer ett antal krav för att hitta rätt presenter till en kvinna:

* En present till en kvinna som redan har ”det mesta av det bästa”.
* En present man har glädje av under lång tid och flertal gånger med glädje tänker på givaren.
* En present som väcker uppmärksamhet och blir en överraskning för Henne .
* Det skall gå enkelt och snabbt att köpa och med bytesrätt för Henne.

Ge bort en vinupplevelse, hyr vinrad!

Intresset för vin har ökat kraftigt. Dina Vingårdar erbjuder en present som kombinerar topplistade fritidsaktiviteter som upplevelser, resande, lärande och hälsa och som passar både man och kvinna.

Hyr en vinrad. Våra vingårdar har högsta kvalitetsklass, AOC, och har belönats i stora internationella tävlingar. Genom att hyra en vinrad blir man delägare i en av våra vingårdar. Vår erfarenhet är att delägarskapet ger upplevelser och minnen för livet.

Sedan Dina Vingårdar startade 1996 har 1000-tals svenskar blivit delägare antingen för egen del eller genom, unik och personlig, gåva. Fyra av fem blir delägar på rekommendationer från andra. Flertalet hyr i flera år. Välj bland 20-talet vingårdar i de mest berömda vindistrikten.

En present som löser semesterproblem

Besök din egen vingård och träffa din vinbonde (engelsktalande) så ofta du vill. Res antingen på egen hand eller delta i våra populära vinresor med buss. Lär mer om vin och mat samt njut av fransk kultur och natur. Man får tips om prisvärda restauranger och övernattningsalternativ i närheten av din vingård.

Njut av ett annorlunda vingårdsbesök hos din vinbonde (engelsktalande). Vi bokar tid åt dig i vingården och bokar din övernattning om du så önskar. Du får uppleva Frankrike, Europas mest variationsrika land, vid sidan av turiststråken.

Specialviner endast till delägare

Som delägare kan man köpa specialframställda viner från den egna vingården. Ett vin som vi tagit fram tillsammans med Din vinbonde endast till de som hyr en vinrad. Vinerna håller mycket hög kvalitet och kostar 30-50% av priset för motsvarande kvalitet på Systembolaget i Sverige. En flaska av det egna specialvinet är en uppskattas ”gåbort"-present eller födelsedagsgåva.

Vinflaskan från den egna vingården är uppskattade presenter när man blir bortbjuden eller när man vill visa sin uppskattning för någon kvinna eller man. Njut av och bjud på eget vin. Viner som man kan köpa till 30-50% av priset för motsvarande viner på Systembolaget.

Nyheter & Notiser

2023-10-07

Stora Italienresan: Lazio, Toscana, Veneto, Trentino etc 13-22 Sep 24 (10d)

Nu är det äntligen dags igen, en resa som många av våra medlemmar har efterfrågat - följ med oss till det vackra Italien och förläng sommaren i ett härligt medelhavsklimat. Vi får ofta frågan om vilken region vi gillar bäst i Italien? Det landar dock ofta i svaret att det beror på, så vi har inget bra svar. Vissa vinregioner är inte så kända, men har mycket att erbjuda. Det är mot denna bakgrund vår Italienresa börjar i Lazio där Rom är regionhuvudstad. Ett landskap som har mycket okänt och spännande att visa upp. Utöver Lazio besöker vi Toscana, Veneto, Trentino, Alto Adige och får vi till det, kanske även Campania. På vår väg hem till Sverige besöker vi Franken i Tyskland.

Här gör du ditt köp