Ett minne för livet

Att få en vinrad är ett minne för livet. Många av våra delägare har fått en vinrad på rekommendation. En vinrad är en underbar vinupplevelse. En uppskattad julklapp, födelsedagspresent, morgongåva eller vid ett annat tillfälle där någon skall firas.

Nedan kan du läsa mer om våra presentidéer för uppslag och inspiration.

En unik vinupplevelse

Hyr en vinrad! Känn samhörighet - delägarskap - med en egen vingård i Frankrike. Vi hjälper dig välja din vingård bland 20- talet kvalitetsvingårdar. Du kan hyra vinrader i alla de mest kända vindistrikten i Frankrike: Bordeaux, Bourgogne med Beaujolais, Loire, Champagne, Alsace eller Rhône.

Läs mer om att hyra en vinrad och bli delägare i en vingård.

som löser semseterproblem

Besök din egen vingård och träffa din vinbonde (engelsktalande) så ofta du vill. Vi hjälper dig att boka vingårdsbesöket. Res antingen på egen hand eller delta i våra populära vinresor med buss.

Upplev Frankrike, Europas mest variationsrika land. Lär mer om vin och mat samt njut av fransk kultur och natur.Genom våra tips om prisvärda restauranger och rabatterade övernattningsalternativ i närheten av din vingård, sparar du snabbt in årshyran.

Specialviner endast till delägare

På varje gård gör vi tillsammans med vinbonden ett specialvin. Ett vin som endast delägare kan köpa från gården. Detta till priser som för motsvarande kvalitet skulle kosta 2-3 gånger mer i Sverige. Specialvinerna håller mycket hög kvalitet och har fått fina utmärkelser i såväl nationella som internationella vintävlingar. En flaska av det egna specialvinet är dessutom en perfekt ”gåbort"-present eller födelsedagsgåva.

Nyheter & Notiser

2022-12-04

DINA VINGÅRDARS FÖRSTA RESA TILL WACHAU, ÖSTERRIKE

DINA VINGÅRDARS FÖRSTA RESA TILL WACHAU, ÖSTERRIKE
(Wien, Wachau, Sachsen, 31 augusti-4 september 2023)

Här gör du ditt köp