Vårt erbjudande - en fantastisk vinupplevelse

Har du någonsin drömt om att uppleva atmosfären på en vingård ute på den franska landsbygden? Att vandra bland vinrankor? Att färdas mellan pittoreska byar inbäddade i ett vackert, böljande landskap? Att känna dofter och smaker från det franska köket och njuta av dina egna viner från din vingård?

Nedan kan du läsa mer om att hyra en vinrad genom Dina Vingårdar.

Vingårdsbesöket

Besök gården du är medlem i och träffa din vinbonde så ofta du vill. Självklart talar de engelska, och vi hjälper dig att boka vingårdsbesöket. På vingården har du möjlighet att lära dig allt om att odla, skörda och framställa vin. Besöket avslutas med en omfattande vinprovning. Helt klart en minnesvärd och inspirerande upplevelse som lockar fram önskan att besöka fler vingårdar. Därför rekommenderar vi våra kraftigt rabatterade flerårs-erbjudanden.

Besöket är en upplevelse som inte bara begränsas till dig som medlem. Ta med familj eller vänner till din vingård. Upp till fem, sex personer är oftast inget problem. Är man fler i sällskapet måste vi stämma av med vingården och se om det går att arrangera, men det brukar inte vara något problem.

Nyheter & Notiser

2022-12-04

DINA VINGÅRDARS FÖRSTA RESA TILL WACHAU, ÖSTERRIKE

DINA VINGÅRDARS FÖRSTA RESA TILL WACHAU, ÖSTERRIKE
(Wien, Wachau, Sachsen, 31 augusti-4 september 2023)

Här gör du ditt köp