Vårt erbjudande - en fantastisk vinupplevelse

Har du någonsin drömt om att uppleva atmosfären på en vingård ute på den franska landsbygden? Att vandra bland vinrankor? Att färdas mellan pittoreska byar inbäddade i ett vackert, böljande landskap? Att känna dofter och smaker från det franska köket och njuta av dina egna viner från din vingård?

Nedan kan du läsa mer om att hyra en vinrad genom Dina Vingårdar.

Priser

Vinradshyra

Vinrad kan hyras på ett, tre eller fem år.

Nedan kan du se hyreskostnaden för våra olika erbjudanden. Med specialvin avses ett vin som Dina Vingårdar tillsammans med vinmakaren och en vinkonsult tagit fram. Detta vin finns endast tillgängligt för våra medlemmar. Specialvin kan innebära ett vin med en speciell druvblandning, vin från ett särskilt vingårdsläge eller vin från ett tunnprov som vi tycker har visat särskilt stor potential. Oaktat om gården erbjuder ett specialvin eller inte har vi valt alla medlemsviner med omsorg och till förmånliga priser.

1 år i vingård där Dina Vingårdar inte gör ett specialvin kostar 1280 kr. Härifrån kan medlemmar istället köpa gårdens egna viner till förmånliga priser.

1 år i vingård som tar fram specialframställt medlemsvin kostar 1480 kronor.

1 år i vingård där vi tar fram ett exklusivt specialframställt medlemsvin kostar 1680 kronor. Detta alternativ gäller endast Maison Lenique Grand Cru.

3 år i valfri gård, oavsett om gården tar fram ett specialvin eller inte, kostar 3280 kr. Du kan byta vingård varje år.
Du sparar drygt 1000 kr.

5 års medlemskap valfri gård kostar 4480 kr, oavsett om gården tar fram ett specialvin eller inte. Du kan byta vingård varje år. Du sparar nästan 3000 kr.

Det ingår inget vin i medlemsavgiften, men vinerna kan beställas till förmånliga medlemspriser.

Presentkort, ge bort en vinlåda

Till vinradshyran kan du även köpa till ett presentkort, antingen ett öppet där du själv bestämmer beloppet eller, för att göra din gåva och upplevelse komplett, ett presentkort som motsvarar en eller flera lådor specialvin från den vingård du väljer. Priset för en låda specialvin varierar beroende på val av gård. Vingårdarnas priser för en vinlåda med specialvin om 12 flaskor börjar på knappa 600 kr.

Vill du veta mer om detta kontakta Dina Vingårdar.

Pris på vin

Ladda ned dokumentet för att se 2011 års vinpriser. Priserna avser vin som hämtas på gården.

Nyheter & Notiser

2023-10-07

Stora Italienresan: Lazio, Toscana, Veneto, Trentino etc 13-22 Sep 24 (10d)

Nu är det äntligen dags igen, en resa som många av våra medlemmar har efterfrågat - följ med oss till det vackra Italien och förläng sommaren i ett härligt medelhavsklimat. Vi får ofta frågan om vilken region vi gillar bäst i Italien? Det landar dock ofta i svaret att det beror på, så vi har inget bra svar. Vissa vinregioner är inte så kända, men har mycket att erbjuda. Det är mot denna bakgrund vår Italienresa börjar i Lazio där Rom är regionhuvudstad. Ett landskap som har mycket okänt och spännande att visa upp. Utöver Lazio besöker vi Toscana, Veneto, Trentino, Alto Adige och får vi till det, kanske även Campania. På vår väg hem till Sverige besöker vi Franken i Tyskland.

Här gör du ditt köp