Vårt erbjudande - en fantastisk vinupplevelse

Har du någonsin drömt om att uppleva atmosfären på en vingård ute på den franska landsbygden? Att vandra bland vinrankor? Att färdas mellan pittoreska byar inbäddade i ett vackert, böljande landskap? Att känna dofter och smaker från det franska köket och njuta av dina egna viner från din vingård?

Nedan kan du läsa mer om att hyra en vinrad genom Dina Vingårdar.

Resa, Logi & Gastronomi

Res på egen hand eller följ med oss på våra populära vinresor. Upplev Frankrike och Italien, Europas mest besökta och variationsrika länder, framförallt avseende vin och gastronomi. Lär dig mer om vin och mat och njut av kultur och natur.

Under många år har vi besökt vingårdarna och områdena där omkring. Under dessa besök har vi provat både hotell och restauranger. Vi får dessutom löpande rekommendationer från våra vingårdar. Från alla dessa erfarenheter har vi skapat en egen lista med hotell och restauranger som vi funnit synnerligen trevliga och prisvärda.

Som medlem får du tillgång till vår unika lista på prisvärda restauranger och hotell i närheten av vingården. Vi hjälper dig med att boka de hotell vi rekommenderar. På många hotell får du dessutom rabatt om du bokar genom oss. Ta del av vår erfarenhet och service så sparas årshyran snabbt in.

Nyheter & Notiser

2022-12-04

DINA VINGÅRDARS FÖRSTA RESA TILL WACHAU, ÖSTERRIKE

DINA VINGÅRDARS FÖRSTA RESA TILL WACHAU, ÖSTERRIKE
(Wien, Wachau, Sachsen, 31 augusti-4 september 2023)

Här gör du ditt köp