Vårt erbjudande - en fantastisk vinupplevelse

Har du någonsin drömt om att uppleva atmosfären på en vingård ute på den franska landsbygden? Att vandra bland vinrankor? Att färdas mellan pittoreska byar inbäddade i ett vackert, böljande landskap? Att känna dofter och smaker från det franska köket och njuta av dina egna viner från din vingård?

Nedan kan du läsa mer om att hyra en vinrad genom Dina Vingårdar.

Specialvinerna

På de flesta gårdarna gör vi tillsammans med vinbonden ett specialvin. Ett vin som endast medlemmar kan köpa från gården till förmånliga priser. Medlemsvinerna håller mycket hög kvalitet och visar på stor personlighet. Vår ambition är att vinerna ska återspegla vintraditionen i det vindistrikt gården ligger i, och att produktionen ska vara hantverksmässig. I alla fall utom ett så är våra gårdar små producenter, i alla fall gör de viner med omsorg. Är det inte ett specialvin så är det ett vin till förmånligt pris och som vi anser håller hög kvalitet i förhållande till pris.

Varje år lämnar vi in våra specialviner till några av världens största blindtesttävlingar. I hård konkurrens får de fina utmärkelser och medaljer. Det är ingen tvekan om att de tillhör några av Frankrikes bästa viner och producenter. Specialvinet är i sig en stor upplevelse, framförallt i kombination med mat. Dessutom är det en mycket uppskattad present.

Som medlem har du möjlighet att köpa medlemsvinerna. Erbjudandet att köpa kommer under våren från respektive vingård. Vinet hämtar du på gården hos din vinbonde. Vi hoppas att du som medlem ska kunna besöka gården eftersom du får störst upplevelse på det sättet. Har du inte möjlighet att själv hämta ditt vin, är vi behjälpliga med att ta hem det med hjälp av våra samarbetspartners. Frakt, skatter och administrativa kostnader tillkommer då.

Nedan kan du ladda ned en sammanställning av delägarvinerna med ca pris 2012.

Vinetiketter

Du kan få en vinetikett med en text som du själv väljer. Med normal teckenstorlek ryms cirka 20 tecken. Du har två olika vinetiketter att välja på, halsetikett och baksidesetikett. Ditt val är beroende på om flaskan redan har en baksides- eller halsetikett. I samband med att du beställer ditt vin får du möjlighet att beställa vinetiketter. Då informerar vi också om i vad mån de olika vinerna redan har någon baksides- eller halsetikett.

Klicka på "Ladda ner" så får du tillgång till vår blankett för att beställa etiketter!

Nyheter & Notiser

2022-12-04

DINA VINGÅRDARS FÖRSTA RESA TILL WACHAU, ÖSTERRIKE

DINA VINGÅRDARS FÖRSTA RESA TILL WACHAU, ÖSTERRIKE
(Wien, Wachau, Sachsen, 31 augusti-4 september 2023)

Här gör du ditt köp