Vårt erbjudande - en fantastisk vinupplevelse

Har du någonsin drömt om att uppleva atmosfären på en vingård ute på den franska landsbygden? Att vandra bland vinrankor? Att färdas mellan pittoreska byar inbäddade i ett vackert, böljande landskap? Att känna dofter och smaker från det franska köket och njuta av dina egna viner från din vingård?

Nedan kan du läsa mer om att hyra en vinrad genom Dina Vingårdar.

Specialvinerna

På de flesta gårdarna gör vi tillsammans med vinbonden ett specialvin. Ett vin som endast medlemmar kan köpa från gården till förmånliga priser. Medlemsvinerna håller mycket hög kvalitet och visar på stor personlighet. Vår ambition är att vinerna ska återspegla vintraditionen i det vindistrikt gården ligger i, och att produktionen ska vara hantverksmässig. I alla fall utom ett så är våra gårdar små producenter, i alla fall gör de viner med omsorg. Är det inte ett specialvin så är det ett vin till förmånligt pris och som vi anser håller hög kvalitet i förhållande till pris.

Varje år lämnar vi in våra specialviner till några av världens största blindtesttävlingar. I hård konkurrens får de fina utmärkelser och medaljer. Det är ingen tvekan om att de tillhör några av Frankrikes bästa viner och producenter. Specialvinet är i sig en stor upplevelse, framförallt i kombination med mat. Dessutom är det en mycket uppskattad present.

Som medlem har du möjlighet att köpa medlemsvinerna. Erbjudandet att köpa kommer under våren från respektive vingård. Vinet hämtar du på gården hos din vinbonde. Vi hoppas att du som medlem ska kunna besöka gården eftersom du får störst upplevelse på det sättet. Har du inte möjlighet att själv hämta ditt vin, är vi behjälpliga med att ta hem det med hjälp av våra samarbetspartners. Frakt, skatter och administrativa kostnader tillkommer då.

Nedan kan du ladda ned en sammanställning av delägarvinerna med ca pris 2012.

Nyheter & Notiser

2023-10-07

Stora Italienresan: Lazio, Toscana, Veneto, Trentino etc 13-22 Sep 24 (10d)

Nu är det äntligen dags igen, en resa som många av våra medlemmar har efterfrågat - följ med oss till det vackra Italien och förläng sommaren i ett härligt medelhavsklimat. Vi får ofta frågan om vilken region vi gillar bäst i Italien? Det landar dock ofta i svaret att det beror på, så vi har inget bra svar. Vissa vinregioner är inte så kända, men har mycket att erbjuda. Det är mot denna bakgrund vår Italienresa börjar i Lazio där Rom är regionhuvudstad. Ett landskap som har mycket okänt och spännande att visa upp. Utöver Lazio besöker vi Toscana, Veneto, Trentino, Alto Adige och får vi till det, kanske även Campania. På vår väg hem till Sverige besöker vi Franken i Tyskland.

Här gör du ditt köp