Vinresor 2015

Under 2015 kommer vi att göra fyra resor. I maj besöker vi det alltid så populära Toscana. En helhetsresa som innehåller vin- och matupplevelser, kultur och SPA. I september är det dags att göra en djupdykning i det komplexa Bourgogne, den region som kanske är mest i ropet bland alla vinkännare för tillfället. Det spännande Sydafrika är åter med i vårt reseprogram och vi besöker detta magiska land i oktober. Cave Ouverte är en av våra mest populära resor som vi bara gör vart annat år, svår att beskriva den måste upplevas.

Upplev Toscana, 27-31 maj (kölista)


Följ med Dina Vingårdar på en oförglömlig resa till Toscana, Italien. Detta kommer att bli en variations- och innehållsrik resa med en inspirerande blandning av vingårdsbesök, mat, kultur och SPA. Vår resa börjar i Rom onsdagen den 27 maj. Därifrån beger vi oss vidare till Castellina i Chianti Classico, Toscana. Där gör vi vårt första vingårdsbesök. Följande dagar blandar vi vin- och matupplevelser, kultur och hälsa i en spännande mix. När du är åter i Rom den 31 maj, kan vi lova dig att du är fylld av minnen och härliga upplevelser från Toscana.

Klicka på "Ladda ner" för att läsa mer om vår Toscana-resa!

Stora Bourgogneresan samt Alsace, 4-13 september 2015 (4 platser kvar)

Förläng sommaren och följ med Dina Vingårdar på en upplevelserik resa till Bourgogne, Frankrike. Ett enastående tillfälle att lära sig mer om detta underbara vindistrikt och vinland samt komma nära de personer som framställer det vin som du provar. På vår resa besöker vi även underdistrikten Beaujolais och Chablis samt vinregionen Alsace. Under vår resa besöker vi alla våra vingårdar i dessa vinregioner. Ett perfekt tillfälle att ta hem det vin du har förbeställt. Har du viner att hämta hem från vingårdar i andra regioner, hjälper vi till att transportera vinet till någon av de gårdar som vi besöker.

Klicka på Ladda ner för att läsa mer om denna resa!

Sydafrika, Vin-, mat och djursafari, 10-24 oktober 2015 (kölista)


Nu är det åter dags för Dina Vingårdar att ge sig ut på en upplevelserik resa till Sydafrika. Med oss har vi som vanligt vår ciceron och vinguide, Thomas Andersson. En stor vinpersonlighet inte bara i Sverige utan även i Sydafrika. Han har besökt detta underbara land så många gånger att han inte längre behöver någon karta när han besöker sina vänner på Sydafrikas allra bästa vingårdar.

Det råder ingen tvekan om att Sydafrika är magiskt, en spännande blandning mellan Afrika, Asien och Europa. En härlig kontrast mellan det civiliserade och det vilda. Många talar om vinerna som är omåttligt populära och goda. Men det är dock maten som har gjort störst intryck på oss. Särskilt den mat som serveras på vingårdarna. Det är därför som nästan alla våra gemensamma måltider är förlagda på de vingårdar som vi besöker.

Klicka på "Ladda ner" för att läsa mer om vår Sydafrika-resa!

Cave Ouverte, Paris, Champagne, 13-16 november (kölista)

Sist ut i vårt reseprogram är vår Cave Ouverte Resa. Lördagen den 14 november bjuder Maison Lenique och Dina Vingårdar in till Cave Ouverte i Champagne, en fantastisk upplevelse. Vår gemensamma resa börjar dock en dag tidigare i Paris, där vi samlas och intar vår första gemensamma måltid.

Denna resa är mycket populär. Den går bara vartannat år. Vi hinner inte mer än att komma hem förrän många bokar upp för nästa Cave Ouverte. I december hade vi en föranmälningslista som var längre än antalet tillgängliga platser.

Cave ouverte, bra tillfälle att fylla på med Champagne inför nästa nyår.

Klicka på "Ladda ner", så kan du läsa mer om Cave Ouverte.

Nyheter & Notiser

2022-12-04

DINA VINGÅRDARS FÖRSTA RESA TILL WACHAU, ÖSTERRIKE

DINA VINGÅRDARS FÖRSTA RESA TILL WACHAU, ÖSTERRIKE
(Wien, Wachau, Sachsen, 31 augusti-4 september 2023)

Här gör du ditt köp