Vinresor 2024

Vårt vinreseprogram börjar ta form. Vi varvar kända klassiker med nya, oupptäckta regioner för att erbjuda ett brett och spännande program. Vår första resa går av stapeln i april, den tar oss till Champagne, men även Mosel. Det blir en kortresa, men något förlängd. Vi gör några återbesök men i huvudsak blir det mycket nytt.

Nästa resa tar oss till ett nytt resmål - Lazio, Italien. Resan börjar under första hälften av september. Vi bor vid medelhavet så det kommer att finnas tid och möjlighet för några härliga dopp utöver alla härliga vingårdsbesök och måltider. På denna resa besöker vi även Toscana, Trentino, Alto Adige och Franken. En härlig mix av upplevelser och viner.

Vi har haft utmaningar med att boka Sydafrika efter Covid, men denna höst, under andra hälften av oktober, bär det av till Sydafrika. Senast vi besökte detta fantastiska land var 2017, så vi vet att intresset att följa med är stort.

Nedan kan ni läsa mer om våra resor 2024 av det program som är klart.

Har ni frågor om våra resor, tveka inte att kontakta oss på epost: info@vingardar.com eller telefon: 0532-607390.

DVs Champagne Ouverte & Mosel den 23 – 28 april 2024 (6d)

Nu är det åter dags för Dina Vingårdars Champagne Ouverte. Jämfört med den senaste Champagneresan 2021 har vi gjort två förändringar som bygger på önskemål från våra medresenärer. Den första förändringen är att vi lägger denna resa på våren. Den andra är att vi lägger till en dag och träffas kvällen innan i Paris för att få mer tid i Champagne.

Förutom alla trevliga vingårdsbesök och gemensamma måltider, får ni två kvällar på egen hand i champagneregionens huvudstad, Reims. Allt för att ge dig tid att uppleva denna levande studentstad, den vackra katedralen och inte minst hinna med ytterligare ett glas champagne på någon av de trevliga brasserierna vid Place Drouet d'Erlon.

Är du intresserad av denna resa, tveka inte att kontakta oss på epost: info@vingardar.com eller telefon: 0532-607390.

Klicka på "Ladda ner" för att läsa mer om denna ikoniska resa!

Nyheter & Notiser

2022-12-04

DINA VINGÅRDARS FÖRSTA RESA TILL WACHAU, ÖSTERRIKE

DINA VINGÅRDARS FÖRSTA RESA TILL WACHAU, ÖSTERRIKE
(Wien, Wachau, Sachsen, 31 augusti-4 september 2023)

Här gör du ditt köp