Vinresor 2021

Efter att flera fullbokade vinresor ställts in har vi förstått att reslusten är stor bland många av våra medlemmar och att man vill ha ett vinäventyr att se fram emot. Det är inte bara de många vingårdsbesöken som lockar utan även längtan efter den trevliga stämning som våra medresenärer bidrar med. Vi är därför glada att kunna erbjuda åtminstone en resa nu under hösten 2021 - Champagne - dit vi vet att många vill åka för att fylla på vinkällaren med denna ädla och festliga dryck. Läs mer om resan nedan.

DVs Champagne Ouverte & Mosel den 11 – 15 november 2021 (5d)


År 2019 var Champagne Ouverte en nykomling i vårt reseutbud, en renodlad champagneresa under en kort och intensiv helg. Resan var väldigt uppskattad, men många ville gärna att vi la till ytterligare en natt i Reims för att hinna med att uppleva denna levande studentstad, den vackra katedralen och inte minst hinna med ytterligare ett glas champagne på någon av de trevliga brasserierna vid Place Drouet d'Erlon. Det är mot den bakgrunden vi utökar med en dag.

Champagne Ouverte är ett perfekt tillfälle för dig som vill uppleva champagnes mytomspunna och bubbelfyllda värld. Vi kommer att lära oss allt som är värt att veta om denna ädlaste av drycker, och som alltid kommer vi att både äta och dricka riktigt gott. Dessutom så är det ett gyllene tillfälle att fylla på med bubbel inför jul, nyår, och alla andra dagar då champagne passar så bra, då vi åker buss hem till Sverige! Det är också ett perfekt tillfälle att komma någon dag tidigare till Paris, en resa som du själv ordnar med, för egna äventyr i denna underbara stad.

För att krydda resan ytterligare har vi lagt till en vinupplevelse på vägen hem. I Tyskland besöker vi Mosel och den idylliska staden Bernkastel-Kues där vi bor på det pittoreska värdshuset Doctor-Weinstuben. Även här skall vi bekanta oss med den lokala drycken och den mat som serveras därtill.

Klicka på Ladda ner, för att läsa mer om denna trevliga resa.

Covid-19 - villkor för våra resor

Vi följer smittoläget av Covid-19 nogsamt, och beaktar eventuella råd och rekommendationer i resans utformning. Vi följer också eventuella reserestriktioner. Ställs resan in på grund av beslut om reserestriktioner återbetalas eventuell erlagd anmälningsavgift och slutbetalning. I övrigt gäller våra allmänna och särskilda villkor.

Nyheter & Notiser

2022-06-21

Kontoret obemannat

Kontoret är obemannat från och med 22 juni till och med den 26 juni. Då vi är kort om folk så är vi dessvärre även svåra att nå per telefon under sommaren.

Kontoret kommer även att vara obemannat mellan den 4 och 8 juli.

Trevlig midsommar, och en riktigt skön sommar!

Här gör du ditt köp