Vårt erbjudande - en fantastisk vinupplevelse

Har du någonsin drömt om att uppleva atmosfären på en vingård ute på den franska landsbygden? Att vandra bland vinrankor? Att färdas mellan pittoreska byar inbäddade i ett vackert, böljande landskap? Att känna dofter och smaker från det franska köket och njuta av dina egna viner från din vingård?

Nedan kan du läsa mer om att hyra en vinrad genom Dina Vingårdar.

Vingårdsbesöket

Besök gården du är medlem i och träffa din vinbonde så ofta du vill. Självklart talar de engelska, och vi hjälper dig att boka vingårdsbesöket. På vingården har du möjlighet att lära dig allt om att odla, skörda och framställa vin. Besöket avslutas med en omfattande vinprovning. Helt klart en minnesvärd och inspirerande upplevelse som lockar fram önskan att besöka fler vingårdar. Därför rekommenderar vi våra kraftigt rabatterade flerårs-erbjudanden.

Besöket är en upplevelse som inte bara begränsas till dig som medlem. Ta med familj eller vänner till din vingård. Upp till fem, sex personer är oftast inget problem. Är man fler i sällskapet måste vi stämma av med vingården och se om det går att arrangera, men det brukar inte vara något problem.

Nyheter & Notiser

2018-09-20

Våra vinresor 2019 är nu klara

Vi gör minst tre resor nästa år. Resorna går till:

- Sicilien, 16-20 maj
- Södra & Centrala Italien, 6-15 september
- Chile & Argentina, 23 november-8 december


Är ni intresserade av våra resor 2019, tveka inte att höra av er till oss på e-post: info@vingardar.com eller telefon: 0532-607329.

Här gör du ditt köp

Aktivitet

Vinprovning: På Årstiderna, Malmö, torsdagen den 31 januari

Torsdagen den 31 januari träffas vi på Årstiderna, Malmö, för att prova totalt fem viner från Campania, Lazio och Umbria. Vinerna kommer från producenter som vår systerklubb Vinoliv samarbetar med. Ett bra och trevligt tillfälle att lära sig mer om dessa tre mycket spännande vinregioner i södra och centrala Italien.Efter provningen serverar Årstiderna en av sina paradrätter från sin härliga meny och vi fortsätter att prova vin ...