Vinresor 2020

En stor efterfrågan och önskemål om fler resor har inspirerat oss att redan ta fram resor för 2020. Vår första resa som är klar är vår resa till Nya Zeeland, som ni kan läsa mer om nedan.

Vi kommer att uppdatera denna sida i takt med att resorna blir klara för att anmäla sig till. Räkna med minst ytterligare två långresor 2020, en i Europa och en på en annan kontinent.

Har ni frågor om våra resor, tveka inte att kontakta oss på epost: info@vingardar.com eller telefon: 0532-607390.

Nya Zeeland, 5-17 januari 2020


Välkommen att anmäla er till och boka vår fantastiska resa till Nya Zeeland. Det är garanterat en annorlunda upplevelse som ger lite av ”once in a life time”-känsla. Under vår resa besöker vi både nord- och sydön. Utöver fantastiska vingårdsbesök, möter vi den lokala ursprungskulturen, makalösa naturscener och inte minst gamla och nya vingårdsvänner. Vår resa börjar i Auckland, Nya Zeeland.

Klicka på "Ladda ner" för att läsa mer om denna resa.

För mer information och bokning av Nya Zeeland-resan, mejla till info@vingardar.com eller ring oss på 0532-60 73 90.

Nyheter & Notiser

2018-09-20

Våra vinresor 2019 är nu klara

Vi gör minst tre resor nästa år. Resorna går till:

- Sicilien, 16-20 maj
- Södra & Centrala Italien, 6-15 september
- Chile & Argentina, 23 november-8 december


Är ni intresserade av våra resor 2019, tveka inte att höra av er till oss på e-post: info@vingardar.com eller telefon: 0532-607329.

Här gör du ditt köp

Aktivitet

Vinprovning: På Årstiderna, Malmö, torsdagen den 31 januari

Torsdagen den 31 januari träffas vi på Årstiderna, Malmö, för att prova totalt fem viner från Campania, Lazio och Umbria. Vinerna kommer från producenter som vår systerklubb Vinoliv samarbetar med. Ett bra och trevligt tillfälle att lära sig mer om dessa tre mycket spännande vinregioner i södra och centrala Italien.Efter provningen serverar Årstiderna en av sina paradrätter från sin härliga meny och vi fortsätter att prova vin ...