Vinprovning: På W by Wijnjas, Stockholm, tisdagen 18 september (Fåtal platser)

2018-09-18 - 2018-09-18

Tisdagen den 18 september träffas vi på W by Wijnjas, Stockholm, för att prova totalt fem viner från Campania, Lazio och Umbria. Vinerna kommer från producenter som vår systerklubb Vinoliv samarbetar med. Ett bra och trevligt tillfälle att lära sig mer om dessa tre mycket spännande vinregioner i södra och centrala Italien.

Efter provningen serverar Wijnjas en av sina klassiska varmrätter från sin vinvänliga meny och vi fortsätter att prova vin där till. Ett bra tillfälle att se hur vinet gifter sig med maten och hur vin och mat samspelar.

Efter provningen rekommenderar vi er att stanna kvar för att fortsätta prova viner. Det kommer vi att göra. Wijnjas har ett fantastiskt utbud av viner på glas och med lite ost där till får kvällen en fin avrundning.

Plats:W by Wijnjas, Scheelegatan 3, Stockholm
Tid: Tisdagen den 18 september, kl 18.00-20.00
Pris: Medlemmar: 495 kr, eller värdebevis Smartbox + 100 kr, eller värdebevis Upplevelse.com
Ingår: Provning 5 viner och varmrätt som vi väljer
Anmälan: Sker till Dina Vingårdar på info@vingardar.com. Ange "Vinprovning Wijnjas 18 september" som rubrik, antal deltagare, namn på dessa samt ett mobilnummer som vi kan nå er på. Har ni värdebevis från Smartbox eller Upplevelse.com, skall ni även ange detta. Slutligen vill vi även att ni meddelar om det finns eventuella matallergier eller andra matrestriktioner
Bekräftelse: Får ni via mail från Dina Vingårdar med instruktioner och villkor.

Då vi endast har ett begränsat antal platser är det som vanligt "Först till kvarn ...." som gäller.

VÄLKOMNA!


Kommande aktiviteter

Nyheter & Notiser

2018-09-20

Våra vinresor 2019 är nu klara

Vi gör minst tre resor nästa år. Resorna går till:

- Sicilien, 16-20 maj
- Södra & Centrala Italien, 6-15 september
- Chile & Argentina, 23 november-8 december


Är ni intresserade av våra resor 2019, tveka inte att höra av er till oss på e-post: info@vingardar.com eller telefon: 0532-607329.

Här gör du ditt köp