Vinprovning: På W by Wijnjas, Stockholm, tisdagen 13 mars

2018-03-13 - 2018-03-13

Tisdagen den 13 mars träffas vi på W by Wijnjas, Stockholm, för att prova totalt fem viner från Dina Vingårdars gårdar. Ett bra och trevligt tillfälle att lära sig mer om vad våra små, familjeägda gårdar levererar.

Efter provningen serverar Wijnjas en av sina klassiska varmrätter från sin vinvänliga meny och vi fortsätter att prova vin där till. Ett bra tillfälle att se hur vinet gifter sig med maten och hur vin och mat samspelar.

Till vinprovningen kommer vi dessutom ha med oss olivolja till försäljning.

Efter provningen rekommenderar vi er att stanna kvar för att fortsätta prova viner. Det kommer vi att göra. Wijnjas har ett fantastiskt utbud av viner på glas och med lite ost där till får kvällen en fin avrundning.

Plats:W by Wijnjas, Scheelegatan 3, Stockholm
Tid: Tisdagen den 13 mars, kl 18.00-20.00
Pris: 495 kr, eller värdebevis Smartbox + 100 kr, eller värdebevis Upplevelse.com
Ingår: Provning 5 viner och varmrätt som vi väljer
Anmälan: Sker till Dina Vingårdar på info@vingardar.com. Ange "Vinprovning Wijnjas 6 februari" som rubrik, antal deltagare, namn på dessa samt ett mobilnummer som vi kan nå er på. Har ni värdebevis från Smartbox eller Upplevelse.com, skall ni även ange detta. Slutligen vill vi även att ni meddelar om det finns eventuella matallergier eller andra matrestriktioner
Bekräftelse: Får ni via mail från Dina Vingårdar med instruktioner och villkor.

Då vi endast har ett begränsat antal platser är det som vanligt "Först till kvarn ...." som gäller.

VÄLKOMNA!


Kommande aktiviteter

Nyheter & Notiser

2017-06-25

Våra vinresor 2018 är nu klara

Vi gör tre resor nästa år. Resorna går till Piemonte/Valtellina/Alto Adige (Italien) och Bourgogne/Jura/Alsace (Frankrike) samt Chile/Argentina.

Här gör du ditt köp

Aktivitet

Bourgogne, Jura, Alsace & Ahr (31 aug - 9 sept 2018)

Denna resa går till några av Frankrikes viktigaste vindistrikt. Vi besöker Bourgogne med under distrikten Chablis och Beaujolais; Jura och Alsace. En perfekt resa att ta hem förbeställda viner från våra gårdar i Frankrike.