Vinprovning: På Wijnjas Ost & Vinkällare, Stockholm, 5 december

2017-12-05 - 2017-12-05

Tisdagen den 5 december träffas vi på Wijnjas Ost & Vinkällare, Stockholm, för att prova totalt fem viner från Piemonte och Valtellina, Italien. Vi har ännu inte bestämt tema, men vi lovar att det kommer att bli en spännande provning med riktigt bra viner.

Efter provningen serverar Wijnjas en av sina klassiska varmrätter från sin vinvänliga meny och vi fortsätter att prova vin där till. Ett bra tillfälle att se hur vinet gifter sig med maten och hur vin och mat samspelar.

Till vinprovningen kommer vi dessutom ha med oss olivolja till försäljning.

Efter provningen rekommenderar vi er att stanna kvar för att fortsätta prova viner. Det kommer vi att göra. Wijnjas har ett fantastiskt utbud av viner på glas och med lite ost där till får kvällen en fin avrundning.

Plats:Wijnjas, Scheelegatan 3, Stockholm
Tid: Tisdagen den 5 december, kl 18.00-20.00
Pris: 495 kr, eller värdebevis Smartbox + 100 kr, eller värdebevis Upplevelse.com
Ingår: Provning 5 viner och varmrätt som vi väljer
Anmälan: Sker till Dina Vingårdar på info@vingardar.com. Ange "Vinprovning Wijnjas 5 december" som rubrik, antal deltagare, namn på dessa samt ett mobilnummer som vi kan nå er på. Har ni värdebevis från Smartbox eller Upplevelse.com, skall ni även ange detta. Slutligen vill vi även att ni meddelar om det finns eventuella matallergier eller andra matrestriktioner
Bekräftelse: Får ni via mail från Dina Vingårdar med instruktioner och villkor.

Då vi endast har ett begränsat antal platser är det som vanligt "Först till kvarn ...." som gäller.

VÄLKOMNA!


Kommande aktiviteter

Nyheter & Notiser

2017-06-25

Våra vinresor 2018 är nu klara

Vi gör tre resor nästa år. Resorna går till Piemonte/Valtellina/Alto Adige (Italien) och Bourgogne/Jura/Alsace (Frankrike) samt Chile/Argentina.

Här gör du ditt köp

Aktivitet

Piemonte, Valtellina, Alto Adige & Würzburg (19-27 maj 2018)

Denna resa tar oss till Italien. Vi besöker Piemonte, kanske Italiens viktigaste vinregion. Vår resa tar oss sedan vidare till vindistriktet Valtellina och vinregionen Alto Adige. Två områden som har blivit oerhört populära när det gäller gastronomi.