Ge bort en upplevelse, hyr en vinrad!

Genom Dina Vingårdar kan du hyra en vinrad på några av de bästa familjeägda vingårdarna i Frankrike och Italien. Ge bort eller hyr en vinrad till dig själv! Den bästa presenten till den vinintresserade, eller till den som vill ha en upplevelse utöver det vanliga.

Klicka här för att läsa mer om vår vinupplevelse!

Cabernet Sauvignon


Cabernet Sauvignon är en vindruva av arten Vitis Vinifera. Det är den den mest spridda blå druvan för vinframställning. Druvan är exempelvis vanlig i vin från Frankrike (framförallt Bordeaux), Sydamerika, Australien, Sydafrika och USA (Kalifornien). Det är en liten druva med tjockt skal och med en speciell karakteristisk arom av svarta vinbär och cederträ. Vinerna gjorda på Cabernet Sauvignon har sträv smak, djup färg och stor lagringskapacitet. I Bordeaux blandas den ofta med druvorna Merlot, Cabernet Franc, Petit Verdot och Malbec. I Nya världen blandas den ofta med Syrah/Shiraz.Nyheter & Notiser

2020-10-12

På utflykt bland svenska vingårdar

I svår avsaknad av våra vinresor ute i Europa och till andra kontinenter där det odlas vin gjorde vi på Dina Vingårdar en kortare resa bland de svenska vingårdarna. Nyfikna på vad som händer i Sverige besökte vi fem av de 15 mest välrenommerade gårdarna. Med erfarenhet från andra branscher, att när svenskar tar sig an något så blir det riktigt bra, så låg förväntan på en hyggligt hög nivå.

Här gör du ditt köp