Provning på Corvina, Stockholm 28 november

2017-11-28 - 2017-11-28

Tisdagen den 28 november träffas vi på den mysiga vinbaren Corvina Enoteca i Gamla Stan, Stockholm. Vi har ännu inte bestämt tema, men vi kan lova att det blir något spännande och innehållsrikt. Vi provar fyra viner och upplever hur våra små, familjeägda gårdar levererar i en dimension som aldrig riktig mäts - den själsliga. Under genomgången serveras delikatesser ur Corvinas härliga utbud och vi får möjlighet att prova vinerna där till.

Till vinprovningen kommer vi dessutom att ha med oss olivolja till försäljning.

Vi rekommenderar er även att stanna kvar efteråt på Corvina för att prova mer vin. De serverar många spännande viner på glas, och varför inta låta vinet gifta sig med någon av Corvinas välkomponerade rätter. För det kommer vi att göra.

Corvina är en mycket populär vinbar, vill ni vara säkra på att ha ett bord efter provningen, bör ni boka bord i förväg. Klicka på länken om du vill boka bord på Corvina Enoteca. Längst ned på Corvinas hemsida hittar du bokningsfunktionen.

Plats: Corvina, Kornhamnstorg 47 (T-Bana Gamla stan)
Tid: Tisdagen den 28 november, kl 17.45-19.15
Pris: 395 kr elle Smartbox-värdebevis
Ingår: Provning fyra viner samt delikatesser
Anmälan: Sker till Dina Vingårdar på info@vingardar.com. Ange "Vinprovning Corvina 28 november" som rubrik, antal deltagare, namn på dessa samt ett mobilnummer som vi kan nå er på. Vidare vill vi att ni anger om det finns eventuella matallergier och vem de i så fall avser.
Bekräftelse: Får ni via mail från Dina Vingårdar med betalningsinstruktioner och villkor.

Eftersom dessa provningar är mycket populära och vi endast har tillgång till ett fåtal platser, rekommenderar vi er att boka snabbt om ni vill komma på denna provning. Som vanligt är det "Först till kvarn ...." som gäller.

VÄLKOMNA!

Tom, Petri & Janos Dina Vingårdar


Kommande aktiviteter

Nyheter & Notiser

2018-09-20

Våra vinresor 2019 är nu klara

Vi gör minst tre resor nästa år. Resorna går till:

- Sicilien, 16-20 maj
- Södra & Centrala Italien, 6-15 september
- Chile & Argentina, 23 november-8 december


Är ni intresserade av våra resor 2019, tveka inte att höra av er till oss på e-post: info@vingardar.com eller telefon: 0532-607329.

Här gör du ditt köp

Aktivitet

Vinprovning: På Enoteca Maglia, Göteborg, måndagen den 8 oktober

Måndagen den 8 oktober träffas vi på Enoteca Maglia, för att prova totalt fem viner från Campania, Lazio och Umbria. Vinerna kommer från producenter som vår systerklubb Vinoliv samarbetar med. Ett bra och trevligt tillfälle att lära sig mer om dessa tre mycket spännande vinregioner i södra och centrala Italien.Efter provningen serverar Enoteca Maglia en härlig varmrätt från sin genuina meny och vi fortsätter att prova vin ...